ΕΙΔΗΣΕΙΣ

MIG: Κανένα ενδεχόμενο πώλησης της Vivartia ή θυγατρικών της

από τον Christina Tsamoura - 11 μήνες πριν
MIG: Κανένα ενδεχόμενο πώλησης της Vivartia ή θυγατρικών της

Τι δηλώνει με σχετική ανακοίνωσή της η Marfin Investment Group

Διαψεύδει η Marfin Investment Group τα περί πιθανής πώλησης της Vivartia ή θυγατρικών της. Αντιθέτως, όπως αναφέρει, βασικός στόχος παραμένει η επίτευξη του πλάνου ανάπτυξης που έχει εκπονηθεί.
Συγκεκριμένα, η MIG σε σχετική της ανακοίνωση, σημειώνει τα εξής:
«Σχετικά με δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό αναφορικά με πιθανή πώληση της Vivartia ή θυγατρικών εταιρειών της, η Διοίκηση της MIG θέλει να δηλώσει κατηγορηματικά ότι κανένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν υφίσταται ούτε για τη Vivartia συνολικά, ούτε για καμία από τις θυγατρικές της εταιρείες, ενώ αντιθέτως βασικός στόχος παραμένει η επίτευξη του πλάνου ανάπτυξης που έχει εκπονηθεί. Κατά συνέπεια οι αναφορές σε επενδυτικές προτάσεις, συμφωνίες ή άλλα συναφή μπορεί να απηχούν επιθυμίες διαφόρων αλλά καμία πραγματική βάση δεν έχουν».
«Οι Διοικήσεις της MIG και της Vivartia δηλώνουν ότι έχουν ως αποκλειστικό στόχο την ισχυροποίηση των εταιρειών, μέσω της εδραίωσης της ηγετικής θέσης τους στους κλάδους που δραστηριοποιούνται. Για το σκοπό αυτό, ήδη συμφωνήθηκε και υλοποιείται η αναδιάρθρωση του συνόλου του δανεισμού προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή χρηματοοικονομική τους λειτουργία καθώς και η συνεχής βελτίωση των οικονομικών τους αποτελεσμάτων», καταλήγει η ανακοίνωση.