ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη ο εγκέφαλος του «καρτέλ της κοκαΐνης» στο Κολωνάκι

από τον Christina Tsamoura - 11 μήνες πριν
Συνελήφθη ο εγκέφαλος του «καρτέλ της κοκαΐνης» στο Κολωνάκι

Ο κατηγορούμενος αναζητούνταν από τις αρχές εδώ και δύο χρόνια.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας ο 53χρονος εγκέφαλος του κυκλώματος κοκαΐνης που δρούσε σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κατηγορούμενος αναζητούνταν από τις αρχές εδώ και δύο χρόνια. Για την εν λόγω υπόθεση έχουν κατηγορηθεί μέχρι στιγμής 27 άτομα και έχουν παραπεμφθεί σε δίκη.
Όπως έχει ήδη ανφερθεί στο lawandorder.gr για τη σχετική ιστορία, στην οποία εμπλέκονται πολλά λαμπερα ονόματα της ελληνικής showbiz, το διάστημα αυτό συνιδιοκτήτες γνωστού μπαρ του Κολωνακίου -χωρίς να είναι τοξικοεξαρτημένοι- διέπραξαν το ποινικό αδίκημα της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, με τη μορφή της διεύθυνσης από κοινού του καταστήματος, ενώ εν γνώσει τους γινόταν συστηματική διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ο …σούπερ – κοριός έχει καταγράψει πλήθος συνομιλιών μεταξύ των κατηγορούμενων «επωνύμων», με πλέον χαρακτηριστικές αυτές με τον 53χρονο μέτοχο του εν λόγω μπαρ. Από τις συνομιλίες προκύπτει πως πολλοί από τους λαμπερούς (υπόδικους πλέον) καλλιτέχνες -και όχι μόνο – άρχισαν να προτιμούν το συγκεκριμένο μαγαζί κλείνοντας κάποιο «κρυφό» τραπέζι στο υπόγειό του, όπου ο 53χρονος τους προμήθευε με κοκαΐνη. Οι κρατήσεις ήταν άλλοτε για «ένα άτομο» ή «για τραπέζι», ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν παραγγελία για «μπουκάλι». Ανάλογα με την κράτηση, ο ιδιοκτήτης καταλάβαινε και την ποσότητα κοκαΐνης που ήθελε ο κάθε πελάτης. Ωστόσο, η διακίνηση φαίνεται πως δεν περιοριζόταν μόνο στο κατάστημά του, καθώς ο 53χρονος έκανε και βόλτες πέριξ του Κολωνακίου με το αυτοκίνητό του, όπου φέρεται να παρέδιδε ναρκωτικά σε συγκεκριμένα σημεία.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ