Νέες συλλήψεις για πλαστά χαρτιά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες συλλήψεις για πλαστά χαρτιά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

από τον Newsroom - 3 μήνες πριν Last updated -3 μήνες πριν
Νέες συλλήψεις για πλαστά χαρτιά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Πέντε άτομα συνελήφθησαν στο Συνελήφθησαν χθες στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης».Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του Αερολιμένα συνελήφθη ένας 25χρονος και μια 42χρονη αλλοδαπή, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί -ένας άνδρας 29 ετών, μία γυναίκα 51ετών και μια ανήλικη- για πλαστογραφία πιστοποιητικών. Από την αστυνομική έρευνα […]

Πέντε άτομα συνελήφθησαν στο Συνελήφθησαν χθες στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης».Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του Αερολιμένα συνελήφθη ένας 25χρονος και μια 42χρονη αλλοδαπή, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία.

Επιπλέον, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί -ένας άνδρας 29 ετών, μία γυναίκα 51ετών και μια ανήλικη- για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι ο 25χρονος και η 42χρονη προμήθευσαν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα τους τρεις αλλοδαπούς. Σκοπός τους ήταν να διευκολύνουν την έξοδό τους από τη χώρα.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΚΡΗΤΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ