Αρνείται να δεχτεί τροφή o Κουφοντίνας - Παραμένει στο νοσοκομείο

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρνείται να δεχτεί τροφή o Κουφοντίνας – Παραμένει στο νοσοκομείο

από τον Newsroom - 2 μήνες πριν Last updated -2 μήνες πριν
Αρνείται να δεχτεί τροφή o Κουφοντίνας – Παραμένει στο νοσοκομείο

Συνεχίζεται από χθες αργά τη νύχτα η προληπτική νοσηλεία του ισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα, που μεταφέρθηκε στα επείγοντα του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει ξεκινήσει απεργία πείνας πριν από πέντε ημέρες διαμαρτυρόμενος για την μη χορήγηση αδείας από τις φυλακές, λόγω άρνησης του εισαγγελέα Βόλου, που έκρινε ότι διαθέτει τα τυπικά, αλλά δεν έχει τα ουσιαστικά […]

Συνεχίζεται από χθες αργά τη νύχτα η προληπτική νοσηλεία του ισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα, που μεταφέρθηκε στα επείγοντα του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει ξεκινήσει απεργία πείνας πριν από πέντε ημέρες διαμαρτυρόμενος για την μη χορήγηση αδείας από τις φυλακές, λόγω άρνησης του εισαγγελέα Βόλου, που έκρινε ότι διαθέτει τα τυπικά, αλλά δεν έχει τα ουσιαστικά στοιχεία.

Ο 60χρονος Δημήτρης Κουφοντίνας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς που τον εξέτασαν ότι είχε πτώση της αρτηριακής πίεσης. Ωστόσο δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Πάντως από χθες το βράδυ νοσηλεύεται φρουρούμενος κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο. Βρίσκεται σε ειδικό χώρο κρατουμένων στη νέα πτέρυγα του ιδρύματος και εξακολουθεί να αρνείται να λάβει τροφή.

Εν τω μεταξύ διακριτική μεν, αλλά πολύ ισχυρή αστυνομική παρουσία υπάρχει από χθες στο Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου, που φρουρείται επί 24ωρης βάσης.

Αφορμή, οι απειλές από στελέχη του «Ρουβικώνα» κατά δικαστικών λειτουργών, για την άρνησή τους να χορηγήσουν εκ νέου άδεια εξόδου στον πολυισοβίτη της 17Ν.

Υπενθυμίζεται ότι τις απειλές της αναρχικής συλλογικότητας κατήγειλε σφόδρα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με ανακοίννωσή της καλώντας την πολιτεία να λάβει μέτρα.

ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ