Γραμματέας Ειδικών Φρουρών: Διψάνε για αίμα αστυνομικού

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γραμματέας Ειδικών Φρουρών: Διψάνε για αίμα αστυνομικού

Newsroom - 4 μήνες πριν Last updated -4 μήνες πριν
Γραμματέας Ειδικών Φρουρών: Διψάνε για αίμα αστυνομικού

Με αφορμή την επίθεση στο ΑΤ Καισαριανής  με βόμβες μολότοφ που πραγματοποίησαν άγνωστοι στις 3:30 τα ξημερώματα, ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, Στράτος Μαυροειδάκος, προέβη σε μια σειρά σχολίων για την κλιμακούμενη βία κατά των αστυνομικών. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV ο κ. Μαυροειδάκος είπε μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς δικαιωνόμαστε για […]

Με αφορμή την επίθεση στο ΑΤ Καισαριανής  με βόμβες μολότοφ που πραγματοποίησαν άγνωστοι στις 3:30 τα ξημερώματα, ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, Στράτος Μαυροειδάκος, προέβη σε μια σειρά σχολίων για την κλιμακούμενη βία κατά των αστυνομικών.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV ο κ. Μαυροειδάκος είπε μεταξύ άλλων:

«Δυστυχώς δικαιωνόμαστε για ακόμη μία φορά. Συνάδελφός μου φρουρός, εδώ στο τμήμα, έχει σωθεί από θαύμα, αφού του πέταξαν 10 μολότοφ και 4 γκαζάκια στη συνέχεια. Ο συνάδελφός μου έχει μικρά εγκαύματα στο κεφάλι και το χέρι».

Ο κ. Μαυροειδάκος συνέχισε: «Φωνάζουμε ότι διψάνε για αίμα αστυνομικού. Θέλουμε όλα τα κόμματα να σταθούν δίπλα μας και όχι να μας χρησιμοποιούν προεκλογικά». 

Ο κ. Μαυροειδάκος υπογράμμισε, επίσης, τις μεγάλες ελλείψεις στη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων. Τόνισε μάλιστα ότι στο τμήμα Καισαριανής την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν μόνο δύο άτομα.

μολότοφ