Διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο, πήραν το χρηματοκιβώτιο, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο, πήραν το χρηματοκιβώτιο, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια

από τον Newsroom - 2 μήνες πριν Last updated -2 μήνες πριν
Διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο, πήραν το χρηματοκιβώτιο, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια

Αγνωστοι προσπάθησαν να κλέψουν χρηματοκιβώτιο από κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στη Νέα Μηχανιώνα, ανατολικά της Θεσσαλονίκης, όμως έγιναν αντιληπτοί.Να φύγουν με άδεια χέρια αναγκάστηκαν τελικά οι δράστες της διάρρηξης. Όπως έγινε γνωστό, γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα, οι δράστες προσέγγισαν με όχημα το κατάστημα-«στόχο», όπου εισέβαλαν, αφού προηγουμένως έκοψαν το προστατευτικό ρολό. Στη συνέχεια, εντόπισαν το […]

Αγνωστοι προσπάθησαν να κλέψουν χρηματοκιβώτιο από κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στη Νέα Μηχανιώνα, ανατολικά της Θεσσαλονίκης, όμως έγιναν αντιληπτοί.Να φύγουν με άδεια χέρια αναγκάστηκαν τελικά οι δράστες της διάρρηξης.

Όπως έγινε γνωστό, γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα, οι δράστες προσέγγισαν με όχημα το κατάστημα-«στόχο», όπου εισέβαλαν, αφού προηγουμένως έκοψαν το προστατευτικό ρολό.

Στη συνέχεια, εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο φαίνεται ότι έδεσαν με σκοινί στο όχημα και το τράβηξαν έξω.

Κάτοικοι της περιοχής, όμως, αντιλήφθηκαν τις κινήσεις τους και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αυτό πιθανότατα οδήγησε τους δράστες στην απόφαση να εγκαταλείψουν το χρηματοκιβώτιο σε κοντινή απόσταση από το κοσμηματοπωλείο και να τραπούν σε φυγή. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και το όχημα, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο.

Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση αναζητώντας τους δράστες.

ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΚΛΟΠΕΣ