Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 60χρoνος δολοφόνος του Κ. Κατσουλάκη

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 60χρoνος δολοφόνος του Κ. Κατσουλάκη

από τον Newsroom - 2 μήνες πριν Last updated -2 μήνες πριν
Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 60χρoνος δολοφόνος του Κ. Κατσουλάκη

Προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη του εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε μετά την απολογία του ο 60χρονος από τα Χανιά που σκότωσε εν ψυχρώ τον 43χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ και πρόεδρο της  Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου, Κώστα Κατσουλάκη. Το φονικό έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Βαμβακόπουλο. Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε […]

Προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη του εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε μετά την απολογία του ο 60χρονος από τα Χανιά που σκότωσε εν ψυχρώ τον 43χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ και πρόεδρο της  Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου, Κώστα Κατσουλάκη.

Το φονικό έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Βαμβακόπουλο.

Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής. Έξω από το χώρο που απολογήθηκε ο 60χρoνος είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του θύματος ζητώντας από τις αρχές να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Τόσο η οικογένεια του θύματος όσο και ο Δήμος Πλατανιά, με ανακοινώσεις τους είχαν κάνει ξεκάθαρο ότι ο Κώστας Κατσουλάκης  δολοφονήθηκε υπερασπιζόμενος την Κοινότητα και ότι δεν υπήρχε καμιά απολύτως προσωπική διαφορά του θύματος με τον δράστη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πληροφορίες θέλουν το δράστη της εν ψυχρώ εκτέλεσης του πολύ αγαπητού στην τοπική κοινωνία Πρόεδρου της Κοινότητας, να έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές, προκαλώντας ζημιές, προπηλακίζοντας γέροντες, είχε βάλει φωτιά στο κοινοτικό κατάστημα, είχε πυροβολήσει και τραυματίσει τον θείο του…