Προσπάθησαν να λιντσάρουν το δολοφόνο του Κ. Κατσουλάκη στα Χανιά (βίντεο)

ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσπάθησαν να λιντσάρουν το δολοφόνο του Κ. Κατσουλάκη στα Χανιά (βίντεο)

από τον Newsroom - 2 μήνες πριν Last updated -2 μήνες πριν
Προσπάθησαν να λιντσάρουν το δολοφόνο του Κ. Κατσουλάκη στα Χανιά (βίντεο)

Βίντεο που καταγράφει την απόπειρα λιντσαρίσματος του δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας του 43χρονου ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ και προέδρου τοπικής κοινότητας στα Χανιά ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η προσπάθεια για λιντσάρισμα έγινε σήμερα, καθώς ο δράστης προσερχόταν στην ανακρίτρια Χανίων για να απολογηθεί για την πράξη του, που έχει εξοργίσει την τοπική κοινωνία. Η […]

Βίντεο που καταγράφει την απόπειρα λιντσαρίσματος του δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας του 43χρονου ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ και προέδρου τοπικής κοινότητας στα Χανιά ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η προσπάθεια για λιντσάρισμα έγινε σήμερα, καθώς ο δράστης προσερχόταν στην ανακρίτρια Χανίων για να απολογηθεί για την πράξη του, που έχει εξοργίσει την τοπική κοινωνία.

Η οργή σχετίζεται τόσο με το γεγονός ότι το 43χρονο θύμα ήταν γνωστό -ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου- και πολύ αγαπητό στην κοινότητα όσο και με το γεγονός ότι ο 60χρονος φονιάς είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν βίαιες συμπεριφορές χωρίς ωστόσο να μεριμνήσει η Πολιτεία.

Ο 60χρονος, που υπενθυμίζεται πως μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Έξω από το χώρο όπου απολογήθηκε ο δράστης είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του θύματος ζητώντας από τις αρχές να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Άλλωστε είχε προηγηθεί και σχετικό κάλεσμα μέσω σόσιαλ μίντια από τον αδερφό του θύματος. «Όλοι εμείς που έχουμε στην καρδιά μας τον Κώστα Κατσουλάκη ,καλούμε τους φίλους του στα δικαστήρια την Πέμπτη 16/5 στις 11π.μ. όπου θα απολογηθεί ο φονιάς, για να διαμαρτυρηθούμε για τη διαχρονική ανοχή των αρχών και να απαιτήσουμε ουσιαστική δικαιοσύνη», έγραφε η ανάρτησή του.

Κάποιοι όμως από τους συγκεντρωμένους όρμηξαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο, όπως δείχνει το βίντεο του flashnews.gr