Καθηγητής του ΑΠΘ γρονθοκόπησε φοιτητή - Τι απαντά το Πανεπιστήμιο (Βίντεο)

ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνία

Καθηγητής του ΑΠΘ γρονθοκόπησε φοιτητή – Τι απαντά το Πανεπιστήμιο (Βίντεο)

από τον Newsroom - 1 μήνα πριν Last updated -1 μήνα πριν
Καθηγητής του ΑΠΘ γρονθοκόπησε φοιτητή – Τι απαντά το Πανεπιστήμιο (Βίντεο)

Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει καθηγητή να προσπαθεί να γρονθοκοπήσει φοιτητές κατά τη διάρκεια της εισβολής στη σύγκλητο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η ομάδα των φοιτητών βρέθηκε στον χώρο για ζητώντας να πραγματοποιούνται ανοιχτά οι Σύγκλητοι, καθώς και «να σταματήσει εδώ και τώρα το κλίμα αυταρχικοποίησης των Πρυτανικών Αρχών». Στη σχετική ανακοίνωση για το περιστατικό, […]

Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει καθηγητή να προσπαθεί να γρονθοκοπήσει φοιτητές κατά τη διάρκεια της εισβολής στη σύγκλητο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα των φοιτητών βρέθηκε στον χώρο για ζητώντας να πραγματοποιούνται ανοιχτά οι Σύγκλητοι, καθώς και «να σταματήσει εδώ και τώρα το κλίμα αυταρχικοποίησης των Πρυτανικών Αρχών».

Στη σχετική ανακοίνωση για το περιστατικό, αναφέρουν: «Βρεθήκαμε μπροστά σε κάτι το οποίο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Δεν συναντήσαμε μόνο μπράβους, αλλά ένας καθηγητής/συγκλητικός γρονθοκόπησε φοιτητή ενώ οι πρυτανικές αρχές σφύριζαν αδιάφορα».

Μάλιστα οι ίδιοι, έδωσαν στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων.

Από την πλευρά του Ιδρύματος, αναφέρεται ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής, μέλος της Συγκλήτου του ΑΠΘ, δέχτηκε άγρια επίθεση από τους φοιτητές, με γροθιές και μπουνιές.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν κύκλοι του ΑΠΘ που επικαλείται το seleo.gr, οι φοιτητές είχαν στριμώξει τον καθηγητή κοντά στο παράθυρο του κτιρίου, με κίνδυνο να πέσει από τον 7ο όροφο!

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο καθηγητής προσπάθησε να βιντεοσκοπήσει την παρέμβαση των φοιτητών, ενώ οι φοιτητές ζήτησαν και από τηλεοπτικό συνεργείο που βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης να σβήσει το υλικό που είχε καταγράψει.

ΑΠΘ