«Εξεγερμένοι/Εξεγερμένες»: Θέλαμε να τους κάψουμε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Εξεγερμένοι/Εξεγερμένες»: Θέλαμε να τους κάψουμε

από τον Newsroom - 1 έτος πριν Last updated -1 έτος πριν
«Εξεγερμένοι/Εξεγερμένες»: Θέλαμε να τους κάψουμε

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη

Την ευθύνη για την επίθεση με μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, το περασμένο Σάββατο, στην οδό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, ανέλαβαν με ανακοίνωσή τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου άτομα που υπογράφουν ως «Εξεγερμένοι/Εξεγερμένες».
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «επιλέγουμε να κοιτάξουμε τον πραγματικό εχθρό κατάματα, να κοιτάξουμε τους ένοπολους φρουρούς του στα μάτια και να τους κάψουμε. Γι’ αυτό τον λόγο στις 2/6, επιτεθήκαμε σε κλούβα της αστυνομίας που μετέφερε τα σκουπίδια των ΜΑΤ».
Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση με μολότοφ εναντίον κλούβας που μετέφερε διμοιρία των ΜΑΤ, κοντά στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της τοπικής Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ζητώντας να διεξαχθεί έρευνα από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.
Σύμφωνα με την παραγγελία, τα αδικήματα που ερευνώνται είναι αυτά της έκρηξης και παραβάσεων σχετικά με εκρηκτικές ύλες, σε βαθμό κακουργήματος.
Προς την κατεύθυνση του εντοπισμού των δραστών ο εισαγγελικός λειτουργός ζητεί να αξιοποιηθεί κάθε διαθέσιμο τεχνολογικό μέσο.