Κύπρος: Συγκλονίζει η υπόθεση του ανήλικου που βίασε 81χρονη γυναίκα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κύπρος: Συγκλονίζει η υπόθεση του ανήλικου που βίασε 81χρονη γυναίκα

από τον Newsroom - 1 έτος πριν Last updated -1 έτος πριν
Κύπρος: Συγκλονίζει η υπόθεση του ανήλικου που βίασε 81χρονη γυναίκα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον του

Μία απίστευτή ιστορία συνέβη τον περασμένο Μάρτιο στη Λευκωσία. Γυναίκα 81 ετών έπεσε θύμα βιασμού από 17χρονο ο οποίος μπούκαρε στο σπίτι της για να τη ληστέψει. Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία έχει πλέον επιβεβαιωθεί από επιστημονικές εξετάσεις. Το θέμα σύμφωνα με την ιστοσελίδα kathimerini.com.cy αναδεικνύει σημερινό δημοσίευμα του «Πολίτη». Εναντίον του 17χρονου έχει ήδη απαγγελθεί καταγγελία για βιασμό και στις 11 Ιουνίου ο συνήγορος του θα αγορεύσει ο συνήγορος του για μετριασμό της ποινής του.
Η υπόθεση σθγκλονίζει. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στη σύλληψη ενός 17χρονου προχώρησε η Αστυνομία στις 05:20 το πρωί του Σαββάτου 31/3. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο σύζυγος της 81χρονης κατήγγειλε ότι ενώ απουσίαζε από το σπίτι του, άγνωστος διέρρηξε την οικία τους, στη Λευκωσία και επιτέθηκε και βίασε την 81χρονη σύζυγο του. Η 81χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα λεκάνης και κρατείται για νοσηλεία. Μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον του 17χρονου, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση βιασμού, διάρρηξης και επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Ο ανήλικος ισχυρίζεται ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών κατά τη διάρκεια των πράξεων του, ενώ ο λόγος που τον οδήγησε στο αποτρόπαιο είναι η εκδίκηση αφού είχε μπει και παλαιότερα στο σπίτι της ηλικιωμένης και αυτή τον έδιωξε. Ο νεαρός είχε συναντηθεί με την εγγονή της.
Υπό κράτηση. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 17χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση βιασμού, επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και διάρρηξης κατοικίας. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΡΟΣ