Νέο βίντεο για τον Ζακ Κωστόπουλο λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο - Law & Order

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο βίντεο για τον Ζακ Κωστόπουλο λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο

από τον Newsroom - 9 μήνες πριν Last updated -2 μήνες πριν
Νέο βίντεο για τον Ζακ Κωστόπουλο λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο

Δε φαίνεται σε αμόκ ο 33χρονος

Νέο βίντεο για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου δίνει στη δημοσιότητα το vice.gr στο οποίο καταγράφεται ο 33χρονος λίγα λεπτά πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας.
Το βίντεο ξεκινάει με έναν άνδρα να μπαίνει σε κατάστημα που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το κοσμηματοπωλείο. Αφού αγοράσει ένα μπουκαλάκι νερό, κατευθύνεται προς την έξοδο και την ίδια στιγμή εμφανίζεται στο πλάνο ο Ζακ Κωστόπουλος.
Ο άνδρας τού προσφέρει νερό και παράλληλα άλλοι δύο άνδρες που πλησιάζουν φαίνονται να προσπαθούν με ήπιο τρόπο να τον απομακρύνουν στεκόμενοι μπροστά του και εμποδίζοντας με τη φυσική τους παρουσία την είσοδό του στο κατάστημα. Ταραγμένος -αλλά σε καμία περίπτωση δε δείχνει σε αμόκ- και μάλλον τρεκλίζοντας ο Ζακ φαίνεται να προσπαθεί να τους εξηγεί τι συμβαίνει. Μένει μαζί τους για 32 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια διασχίζει τη Γλάδστωνος προς την πλευρά του κοσμηματοπωλείου.
Οι άνδρες που πρόσφεραν νερό και επιχείρησαν με χαμηλούς τόνους να διευθετήσουν το θέμα δεν έχουν πάει ακόμα να καταθέσουν. Το κοσμηματοπωλείο στο οποίο εισήλθε λίγο αργότερα, βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πιο πάνω από το κατάστημα.