Βρέθηκε σορός στον Αλμυρό Βόλου - Πιθανότατα ανήκει στον αγνοούμενο κτηνοτρόφο - Law & Order

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρέθηκε σορός στον Αλμυρό Βόλου – Πιθανότατα ανήκει στον αγνοούμενο κτηνοτρόφο

από τον Newsroom - 9 μήνες πριν Last updated -2 μήνες πριν
Βρέθηκε σορός στον Αλμυρό Βόλου – Πιθανότατα ανήκει στον αγνοούμενο κτηνοτρόφο

Εντοπίστηκε από τους άνδρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές - Αναμένεται ταυτοποίηση

Το γεγονός του εντοπισμού, νεκρού άνδρα, στην περιοχή «Περδικόβρυση» ανάμεσα στα χωριά Παλαιοκερασιά και Σπαρτιά, από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας και τον σκύλο της 7ης ΕΜΑΚ επιβεβαίωσε ο διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Μαγνησίας, πύραρχος Χαράλαμπος Πόζογλου, σύμφωνα με το e-volos.gr.
Aναμένεται η ταυτοποίηση της σορού, ότι πρόκειται δηλαδή για τον 73χρονο άνδρα, πατέρα του αντιδημάρχου Πολεοδομίας & Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλμυρού, Κώστα Νικοβιώτη, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μαζί με βοηθό του έσπευσαν να προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες τα ζωντανά του και λόγω των καιρικών συνθηκών στην πορεία χάθηκαν.
Ο βοηθός επέστρεψε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, ζητώντας τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων.
Ο νεκρός βρέθηκε πολύ μακριά από το σημείο της εξαφάνισής του, γεγονός που καθυστέρησε και τον εντοπισμό του, στις έρευνες του οποίου πέραν των πυροσβεστών, των ανδρών της ΕΜΑΚ, των αστυνομικών και των εθελοντών, συμμετείχε και εκπαιδευμένος σκύλος αλλά και δύο αεροσκάφη.