Κακοκαιρία Ελπίς: Αποκλεισμένοι οδηγοί στην Αττική Οδό από τις 10 το πρωί (βίντεο)

Τεράστια προβλήματα σε όλη τη χώρα έχει φέρει η κακοκαιρία Ελπίς και ιδιαίτερα σε ανθρώπους οι οποίοι ήταν στο δρόμο και η χιονόπτωση τους βρήκε μέσα στα αυτοκίνητα.
Χαρακτηριστικές είναι οι καταγγελίες οδηγών σε τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι έχουν αποκλειστεί στα αυτοκίνητά τους, καθώς δεν είχαν αλυσίδες για τις ρόδες και δεν μπόρεσαν να φύγουν από το δρόμο.
Μάλιστα αρκετοί από τους οδηγούν έλεγαν στις κάμερες πως έχουν μείνει στην Αττική οδό από τις 10 το πρωί και δεν έχουν καταφέρει να μετακινηθούν!
Κακοκαιρία Ελπίς: Η Αττική οδός τους είπε σε πέντε ώρες!
Σε επικοινωνία που είχαν οι οδηγοί των οχημάτων που είχαν εγκλωβιστεί στο δρόμο με τους αρμόδιους της Αττικής οδού, αυτό που τους είπαν πως θα είναι σε θέση να τους βοηθήσουν σε πέντε ώρες!
Κάτι το οποίο εξόργισε αρκετούς από τους οδηγούς και δεν έκρυβαν τη δυσαρέσκειά τους.
Πλήρωσαν κανονικά στα διόδια
Αυτό το οποίο τόνιζαν μάλιστα οι οδηγοί, ήταν πως κατά την είσοδό τους στην Αττική οδό πλήρωσαν κανονικά τα χρήματα για να περάσουν από τα διόδια, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις η αστυνομία εξαιτίας των ρυθμίσεων της κυκλοφορίας τους ανάγκαζαν να μπουν στην Αττική οδό.
«Δίπλωσαν» νταλίκες και έκλεισαν το δρόμο
Πέρα από τα αυτοκίνητα που δεν είχαν αλυσίδες και δεν μπόρεσαν να μετακινηθούν, προβλήματα υπήρξαν στην Αττική οδό εξαιτίας και βαριών οχημάτων όπως είναι οι νταλίκες.
Τουλάχιστον τέσσερις νταλίκες «δίπλωσαν» στο δρόμο εξαιτίας του χιονιού στο δρόμο και έκλεισαν το δρόμο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει κανένα αυτοκίνητο.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες