21.5 C
Athens
16 C
Thessaloniki
Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που αναζητούν για τη δολοφονία της 55χρονης – Θεία του, είχε σκοτώσει και τη μητέρα του


    Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη της δολοφονίας της 55χρονης στην Πάτρα έχουν εξαπολύσει οι αρχές, με τις έρευνες να στρέφονται προς τον ανιψιό της, ο οποίος είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τη μητέρα του.

    Ο άνδρας αναζητείται από τις αρχές προκειμένου να δώσει απαντήσεις σχετικά με τον θάνατο της 55χρονης, που βρέθηκε εντός του διαμερίσματός της στην οδό Μπακαούρη, από φιλικό της πρόσωπο, φέροντας τραύματα στο κεφάλι της από αιχμηρό αντικείμενο.

    Η νεκροψία-νεκροτομή διαπίστωσε ότι η 55χρονη έφερε θλαστικά τραύματα αλλά και συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο.


    Η δολοφονία του 2016 που σόκαρε: Ξυλοκόπησε με ρόπαλο τη μητέρα του

    Τραγική ειρωνεία είναι ότι το 2016 σε διαμέρισμα της ίδιας οικίας, η αδελφή της είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ίδιο της τον γιο και στη συνέχεια κατέληξε στις 27 Ιουλίου. Την ίδια ημερομηνία, που επτά χρόνια αργότερα, δολοφονήθηκε και η 55χρονη.

    Πριν από επτά χρόνια, η 53χρονη, τότε, αδελφή της θανούσης που εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, είχε χτυπηθεί βάναυσα από ρόπαλο στο κεφάλι. Για τη δολοφονία είχε κατηγορηθεί ο γιος της, ο οποίος ήταν και αυτός που ενημέρωσε το ΕΚΑΒ. Εν συνεχεία δήλωσε στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση ότι τη βρήκε βαριά τραυματισμένη στο σπίτι τους και είχε πει πως είτε είχε χτυπηθεί από ληστές, είτε είχε κάποιο σοβαρό ατύχημα στο σπίτι της.


    Το ανακοινωθέν της Αστυνομίας για τη δολοφονία του 2016

    «Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου της 53χρονης αξιοποιήθηκαν στοιχεία και πληροφορίες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την προσαγωγή του 28χρονου, αργά χθες το βράδυ. Μετά την ολοκλήρωση του προανακριτικού υλικού από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και την υποβολή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, εκδόθηκε εις βάρος του 28χρονου ένταλμα σύλληψης του ανακριτή, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθη».

    Ο 28χρονος είχε πάρει τον δρόμο για τη φυλακή αλλά στη συνέχεια λόγω της μετατροπής του κατηγορητηρίου σε βάρος του, είχε αποφυλακιστεί και σήμερα είναι ελεύθερος.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ