25.2 C
Athens
25.3 C
Thessaloniki
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Βοιωτία: Το χρονικό του θανάτου του 17χρονου Ρομά – Προσπάθησε να αφαιρέσει πιστόλι αστυνομικού


    «Φως» στις άγνωστες πτυχές της τραγωδίας με τον θάνατο του 17χρονου Ρομά Χ.Μ στο Λεοντάρι Βοιωτίας, από πυρά υπαρχιφύλακα, ρίχνει το Law and Order.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος, μετά από καταδίωξη 30 λεπτών και αφού προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, βγήκε από το όχημα του και επιχείρησε να αφαιρέσει το πιστόλι του αστυνομικού, ο οποίος έφτασε στο σημείο και του ζήτησε να παραδοθεί. Τότε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα, με το πιστόλι να εκπυρσοκροτεί και να τραυματίζει θανάσιμα τον ανήλικο, στον τράχηλο.

    Η τρελή καταδίωξη στους δρόμους της Βοιωτίας

    Όλα ξεκίνησαν στις 23:15 το βράδυ του Σαββάτου εντόπισε, αστυνομικός σε διατεταγμένη υπηρεσία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 17χρονος στην Αλίαρτο και του έκανε σήμα να σταματήσει.


    Ο ανήλικος, όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε προς την Θήβα, μέσω της επαρχιακής οδού Θήβας Λιβαδειάς. Άμεσα ενημερώθηκε μέσω του κέντρου, μια ομάδα ΟΠΚΕ.

    Στην διασταύρωση Καναβαρίου οι αστυνομικοί εντόπισαν το ύποπτο όχημα, όπου παρότι του έγινε σήμα να σταματήσει, ανέπτυξε εκ νέου ταχύτητα και κινήθηκε προς Λεοντάρι.


    roma nekros

    Μπαίνοντας στο χωριό, προσέκρουσε σε αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε. Τότε το αμάξι προσέγγισε ο ηλικίας 41 ετών υπαρχιφύλακας που με το ιδιωτικό ατομικό του όπλου ζήτησε από τον οδηγό να βγει από το αμάξι. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, την στιγμή εκείνη ο 17χρονος βγήκε από το αμάξι και προσπάθησε να κλέψει το πιστόλι από τον αστυνομικό. Ακολούθησε διαπληκτισμός που κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό του ανήλικου Ρομά.

    Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ο αδερφός του θύματος, ηλικίας 16 ετών, καθώς και δυο ανήλικες 17χρονες που βρίσκονταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. boiotia nekros roma

    roma boiotia



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ