Οι αλλαγές στη «σκακιέρα» της ΕΛΑΣ μετά την «καρατόμηση» Σκούμα

Σειρά αλλαγών στην ιεραρχία της ΕΛΑΣ θα επιφέρει η «καρατόμηση» του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ, Κωσταντίνου Σκούμα, που μετά την αποπομπή του…θυμήθηκε να καταγγείλει παρεμβάσεις άνωθεν, οι οποίες πέρασαν χωρίς να «αγγίξουν» κανέναν.

Έτσι λοιπόν ο μέχρι πρότινος κλαδάρχης ασφαλείας στο Αρχηγείο, μετακινείται στη θέση του διοικητή της αστυνομικής ακαδημίας και την θέση του θα πάρει ο μέχρι σήμερα διευθυντής δημόσιας ασφάλειας Μαρίνος Σταγάκης.

Από βοηθός ΓΑΔΑ ο ταξίαρχος Δημήτρης Δάβαλος μετακινείται στη σχολή εθνικής ασφάλειας και την θέση του καταλαμβάνει ο Ταξίαρχος, Βασίλης Ρόκος.

Ο υποστράτηγος Γιώργος Μπάλλας τοποθετείται στην γενική διεύθυνση προστασίας προσώπων, για να καλύψει το κενό που άφησε η προαγωγή του Νίκου Σπανουδάκη στην θέση του γενικού επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας. Τέλος την διεύθυνση ειδικών δυνάμεων αναλαμβάνει ο Χαράλαμπος Καλόγηρος.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ


.proliptikes-banners { display: flex; flex-wrap: wrap; justify-content: center; align-items: center; gap: 12px; width: 100%; } .proliptikes-banners a { display: block; flex: 0 0 300px; max-width: 100%; line-height: 0; } .proliptikes-banners img { display: block; width: 100%; height: auto; border: 0; }
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ