23.7 C
Athens
21 C
Thessaloniki
Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
More

    Θεσσαλονίκη: Αρχιφύλακας εκτός υπηρεσίας γρονθοκοπήθηκε επειδή έκανε παρατήρηση σε ανήλικο κλέφτη!

    Στο «424» στρατιωτικό νοσοκομείο μετά από διαπληκτισμό που είχε με έναν 42χρονο έξω από καφετέρια στην Μενεμένη της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ένας 49χρονος αστυφύλακας, που γρονθοκοπήθηκε, στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (6/4).

    Σύμφωνα με τον 42χρονο, ο αστυφύλακας, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, χτύπησε έναν ανήλικο μετά από ληστεία που διέπραξε σε μίνι μάρκετ της περιοχής μαζί με έναν ακόμη ανήλικο, λίγη ώρα νωρίτερα.

    Η κλοπή έγινε αντιληπτή από έναν περίοικο ο οποίος βρήκε και την τσάντα με τα προϊόντα που είχαν αφαιρέσει οι ανήλικοι και την παρέδωσε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Τότε ο περίοικος ενημέρωσε τον αστυφύλακα για το συμβάν και εντόπισαν τους ανήλικους στην καφετέρια και μαζί με άλλα άτομα τους επέπληξαν για την πράξη τους.


    Οι ανήλικοι δεν έμειναν με…σταυρωμένα χέρια και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, επιτέθηκαν λεκτικά στον αστυφύλακα και τους θαμώνες και στην προσπάθεια τους να φύγουν από τον χώρο, ο ένας από αυτούς βρέθηκε στο έδαφος.

    Εκείνη ακριβώς την στιγμή ξεκίνησε η σύρραξη μεταξύ του 42χρονου και του αστυφύλακα με τους δυο εμπλεκόμενους να ανταλλάσσουν μηνύσεις. Να σημειωθεί τέλος πως ο ανήλικος μετέβη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με την μητέρα του, όπου νοσηλεύεται προληπτικά.




    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ