18.7 C
Athens
19.5 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Ο «εξαφανισμένος» Μάνος, η κεταμίνη και οι έρευνες για άτομα που γνώριζαν για την Πισπιρίγκου


    Προβληματισμό έχει προκαλέσει στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Τζωρτζίνας από τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και στην κοινή γνώμη που παρακολουθεί τις καταιγιστικές εξελίξεις της υπόθεσης, η «εξαφάνιση» του συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, τις τελευταίες δυο ημέρες, όταν και η παιδοκτόνος συνελήφθη.

    Ακόμη περισσότερα ερωτηματικά ως προς την στάση του, προκαλεί η απουσία οποιασδήποτε δήλωση, εναντίον της γυναίκας του η οποία σκότωσε, σύμφωνα με τις αρχές το ίδιο του παιδί με την φονική ουσία κεταμίνη.


    Μάλιστα η Πισπιρίγκου, είχε καταστήσει το άτυχο κορίτσι τετραπληγικό και της είχε προκαλέσει φρικτό θάνατο. Σημειώνεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης, είχε δηλώνει πως σε περίπτωση που διαπιστωνόταν οποιαδήποτε εμπλοκή της Ρούλας στους θανάτους των παιδιών τους, «θα την σκότωνε με τα ίδια του τα χέρια».

    Συνεχίζονται οι έρευνες για την κεταμίνη

    Την ίδια στιγμή πάντως σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των στελεχών της ασφάλειας προκειμένου να εντοπίσουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου κατάφερε να προμηθευτεί την φονική ουσία κεταμίνη, με την οποία σκότωσε, αργά και βασανιστικά και αφού πρώτα την είχε καταστήσει τετραπληγική, την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

    Μέχρι στιγμής, δεν έχει διαπιστωθεί ηλεκτρονική αγορά του προϊόντος, ούτε έχει βρεθεί κάποιο άτομο το οποίο να της την προμήθευσε.


    Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών πάντως του ανθρωποκτονιών, βρίσκονται δυο άτομα του στενού περιβάλλοντος της Πισπιρίγκου, τα οποία ερευνάται να είχαν οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου παιδιού.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ