19.7 C
Athens
23.3 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Τον Μάιο θα συνεχιστεί τη δίκη του ντράμερ για την αποπλάνηση 6χρονης – Διακοπή της διαδικασίας αποφάσισε το δικαστήριο


    Στις 17 Μαΐου του 2022, αναμένεται να συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνα η δίκη του ντράμερ Γ. Γ., γνωστού απο τη συνεργασία του με μεγάλη ελληνική ροκ μπάντα. Ο 69χρονος μουσικός δικάζεται από το Εφετείο για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

    Η υπόθεση αφορά στην αποπλάνηση ενός 6χρονου κοριτσιού κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013.


    Μια κατηγορία που ο 69χρονος αρνείται και για την οποία σε πρώτο βαθμό είχε καταδικασθεί σε 12ετη κάθειρξη με αναστολή. Επίσης, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο του είχε επιβάλλει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα καθώς και την υποχρέωση να εμφανίζεται δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Ωστόσο, σήμερα η δίκη του 69χρονου διακόπηκε καθώς το δικαστήριο έκανε δεκτό σχετικό αίτημα της υπεράσπισής του. Μάλιστα ο ντράμερ βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο και κάθισε στο εδώλιο.

    Η δικογραφία αναφέρει πως ο 69χρονος προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, βάζοντας την ανήλικη κάθεται στα γόνατά του για να τις δείχνει δήθεν ταινίες. Μάλιστα, όπως είχε καταθέσει η κλινική ψυχολόγος ΕΛ.ΑΣ. η οποία είχε παρακολουθήσει το κορίτσι, ο κατηγορούμενος είχε ασελγήσει σε βάρος της για περισσότερες από τρεις – τέσσερις φορές.

    Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε βάρος του μουσικού πρόσφατα ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.


    Η νέα δίωξη που ασκήθηκε στον μουσικό αφορά σε πέντε περιπτώσεις γυναικών, τις οποίες σύμφωνα με την κατηγορία, ο κατηγορούμενος παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013. Η συγκεκριμένη δικογραφία μετά την άσκηση της δίωξης διαβιβάζεται σε ανακριτή, ο οποίος και αναμένεται να καλέσει τον 69χρονο σε απολογία.

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο μουσικός φέρεται να τέλεσε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στο σπίτι του και σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας. Εκεί πήγαινε για διακοπές τα καλοκαίρια, όπως και κάποιες από τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν στη Δικαιοσύνη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, ο 69χρονος είχε εκδιωχθεί μάλιστα από το ένα κάμπινγκ καθώς οι ιδιοκτήτες του είχαν ενημερωθεί για καταγγελίες σε βάρος του.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ