Ζωγράφου: Αυτός είναι ο Αλβανός κακοποιός που συνελήφθη στην Πολυτεχνειούπολη

Ένας σεσημασμένος 30χρονος Αλβανός διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για διακίνηση ναρκωτικών και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης 35χρονη ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή της, όμως, δέχθηκε επίθεση από τον 30χρονο Αλβανό, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού όπλου της.

zografou 2

Σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούν τέσσερα εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Παράλληλα, η αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ