14.3 C
Athens
13.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Βιασμός 12χρονης: Προφυλακιστέος ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου

    Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε σήμερα μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 55χρονος ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

    Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, σήμερα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη έλαβε ο 43χρονος ηλεκτρολόγος. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.

    Όπως  υποστηρίζει συνάντησε τρεις φορές τη 12χρονη ωστόσο νόμιζε ότι ήταν μεγαλύτερη. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε επίσης ότι έδωσε χρήματα για την βοηθήσει και πως δεν υπήρξε ερωτική πράξη.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ