20.5 C
Athens
18.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024
More

    Νέα Σμύρνη: «Εισαγόμενο» ή συνεργαζόμενο με την Αλβανική μαφία εκτελεστή «βλέπει» η ΕΛΑΣ για το συμβόλαιο θανάτου


    Το ενδεχόμενο ενός εισαγόμενου από την Αλβανία δολοφόνου προκειμένου να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου στη Νέα Σμύρνη ή ενός ατόμου που διαμένει στην Ελλάδα και συνεργάζεται με την Αλβανική μαφία, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της έρευνας για τον δολοφόνοι των ανδρών το βράδυ της Κυριακής (18/12).

    Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, είναι πολύ πιθανόν ο δολοφόνος των δύο ατόμων ηλικίας 41 και 44 ετών αντίστοιχα, να είναι άτομο το οποίο «μπαινοβγαίνει» στην Ελλάδα ως επισκέπτης και κατά την διάρκεια της παραμονής τους, εκτελεί συμβόλαια θανάτου.

    Το δεύτερο ενδεχόμενο που εξετάζουν στελέχη της ασφάλειας, θέλει τον πιστολέρο της Νέας Σμύρνης, να είναι άτομο που διαμένει στη χώρα μας, έχοντας διαφορετικό προφίλ και εργασία και «ενεργοποιείται» μετά από παρέμβαση στελεχών της μαφίας στην γειτονική χώρα, απευθείας ή μέσω «ενδιάμεσου» ατόμου προκειμένου να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου.


    Οι Ελληνικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η δολοφονία του 41χρονου Kreshnik Cercizag να συνδέεται με την δολοφονία ξενοδόχου στην Αλβανία την Παρασκευή (16/12) ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Ο άνδρας ηλικίας 49 ετών εκτελέστηκε από αντίπαλη ομάδα, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στην «εξαφάνιση» 700 κιλών κάνναβης. Ως συνέχεια του συγκεκριμένου περιστατικού, η ΕΛ.ΑΣ διερευνά το ενδεχόμενο να συνδέονται οι δυο δολοφονίες.




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ