Εκτός δικαστικού σώματος έθεσε με απόφασή της η πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου γυναίκα δικαστή με το βαθμό της Πρωτοδίκη, η οποία καθυστερούσε να εκδώσει αποφάσεις με αποτέλεσμα πολλά αδικήματα από τις δικογραφίες που της χρεώθηκαν να κινδυνεύουν με παραγραφή. Μάλιστα, σε κάποιες από τις πόλεις της οποίες υπηρέτησε η συγκεκριμένη δικαστής αρνήθηκε να επιστρέψει δικογραφίες που της είχαν ανατεθεί, παρά τα σχετικά αιτήματα των προϊσταμένων της. Μάλιστα μέχρι σήμερα κάποιες από αυτές τις δικογραφίες αναζητούνται καθώς η πρώην πλέον Πρωτοδίκης δεν της επέστρεψε ποτέ ως όφειλε! Πάντως η πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου παρά την απόφασή της να θέσει εκτός σώματος τη συγκεκριμένη Πρωτοδίκη της έδωσε τη δυνατότητα να εργαστεί στο δημόσιο!
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της πειθαρχικής δίκης της πρώην δικαστή, η αρεοπαγίτης εισηγήτρια Γεωργία Κατσίμαγκλη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όταν η εν λόγω Πρωτοδίκης υπηρετούσε στον Πειραιά, της αφαιρέθηκαν 59 δικογραφίες λόγω μεγάλης καθυστέρησης στην εκκαθάρισή τους. Όμως, οι δικογραφίες ποτέ δεν παραδόθηκαν από την πρώην Πρωτοδίκη και υπεβλήθη μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της για υπεξαίρεση εγγράφων. Μάλιστα, ανάλογο περιστατικό υπήρξε και στο Ηράκλειο όπου υπηρέτησε επίσης η πρώην δικαστής. Εκεί της αφαιρέθηκαν 44 υποθέσεις και της ζητήθηκε και πάλι να επιστρέψει 25 που είχε στα χέρια της χωρίς να το έχει πράξει μέχρι σήμερα.
Μεταξύ άλλων στην απολογία της στη πειθαρχική Ολομέλεια η δικαστής υποστήριξε ότι είχε χρεωθεί μεγάλο όγκο υποθέσεων, ότι αντιμετώπισε προβλήματα υγείας αλλά και ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα είπε στην ελεγχόμενη δικαστική: «Όλοι όταν μπήκαμε στο δικαστικό σώμα είχαμε απειρία, όλοι αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στα πρώτα χρόνια, αλλά ρωτούσαμε και προχωρούσαμε και ο όγκος των υποθέσεων που χρεωνόμαστε ήταν μεγαλύτερος απ’ ό,τι σήμερα. Μας χρέωναν 300 υποθέσεις και παράδοση σε έναν μήνα και ανά 40 ημέρες ήμασταν υπόλογοι στους προϊσταμένους μας για την πορεία των υποθέσεων και τον αριθμό που παραδίδαμε. Όμως, εσείς αποφάσεις δεν βγάζατε. Οι πολίτες περίμεναν χρόνια για να δουν τις δημοσιεύσεις σας.
Δικαστής: Σεβόμουν τους πολίτες, γι’ αυτό δεν ελάμβανα αναρρωτικές άδειες, λόγω της ψυχικής μου κατάστασης. Τελικά πήγα σε ψυχολόγο και έχω ξεπεράσει το πρόβλημά μου. Βρίσκομαι υπόλογη στην ελληνική κοινωνία, αλλά ας έχω μια τελευταία ευκαιρία.
Πρόεδρος ΑΠ: Δεν καταλάβατε πόσα προβλήματα δημιουργήσατε. Δεν ακούγατε τους προϊσταμένους σας που σας παρακαλούσαν να επιτρέψετε τις δικογραφίες και ταλαιπωρούσατε τους πολίτες. Δεν είχατε συναίσθηση της ευθύνης εδώ και 11 χρόνια.