26.9 C
Athens
25.4 C
Thessaloniki
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024
More

    Κυψέλη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στα αδέρφια που σκότωσαν τον 28χρονο


    Για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα κατά συναυτουργία διώκονται τα δύο αδέλφια 17 και 19 ετών, οι οποίοι δολοφόνησαν τον 28χρονο ξάδελφό τους στην Κυψέλη, ενώ κατηγορούνται και για παράνομη οπλοφορια- οπλοχρησία.

    Οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι έχουν υποστηρίξει ότι είχαν πέσει θύματα κακοποίησης από τον ξάδελφό τους, παραπέμφθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων από τον οποίο αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

    Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκαν οι γονείς τους για να δικαστούν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.


    Το χρονικό της υπόθεσης στην Κυψέλη

    Τα δύο αδέρφια, όταν ήρθαν στην Ελλάδα είπαν πως προσπάθησαν να ξεχάσουν τα όσα βίωσαν, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έφτασε στην Αθήνα ο 28χρονος και ξύπνησαν άσχημες μνήμες.

    Μάλιστα, ο 17χρονος ομολόγησε ότι ήταν κατάφερε τη θανάσιμη μαχαιριά στον 28χρονο, κατά τις ίδιες πηγές.

    Στη συνέχεια, το θύμα σύρθηκε μέχρι την οδό Πατησίων και αναζητούσε βοήθεια. Εκεί, τον εντόπισε περιπολικό της Τροχαίας που περνούσε από το σημείο και οι αστυνομικοί κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Μια ώρα αργότερα τα δύο αδέρφια μαζί με τη μητέρα τους πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ