20 C
Athens
19.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
More

    Έλληνας αστυνομικός περιέγραψε μία υπηρεσία του κι έγινε viral: Τη μία στιγμή ανοίγεις τον δρόμο για μια έγκυο, την άλλη βρίσκεσαι στο νοσοκομείο

    Μια πολύ περιγραφική ανάρτηση, η οποία κατάφερε να αποτυπώσει τα ευχάριστα αλλά και τα δυσάρεστα του επαγγέλματος σε μια καθημερινή υπηρεσία, έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αστυνομικός Κώστας Ανεστάκης.

    Ο ένστολος περιέγραψε δύο διαφορετικά περιστατικά που κλήθηκε να καλύψει την Πέμπτη (18/10). Το πρωί κατάφερε με τους συναδέλφους του να ανοίξει τον δρόμο για να μεταφερθεί έγκαιρα μια έγκυος στο νοσοκομείο για να γεννήσει, ενώ το μεσημέρι βρέθηκε ο ίδιος στο νοσοκομείο για να φροντίσουν οι γιατροί τα τραύματα που του προκάλεσε μια γυναίκα που είχε ψυχιατρικά προβλήματα.

    «Έτσι ξεκίνησε κι έτσι ολοκληρώθηκε η χθεσινή υπηρεσία. Η πρώτη περιγραφή, αρκετά εκτενέστερη από τη δεύτερη. Δεν είναι τυχαίο, αφού οι αστυνομικοί κρατάμε στο τέλος της ημέρας, μόνο ότι ευχάριστο έχουμε αποκομίσει από την περιπολία μας», κατέληξε στην ανάρτησή του ο κ. Ανεστάκης.


    Αναλυτικά η ανάρτησή του:

    Ξεκινάς τη μέρα σου, δημιουργώντας μεσαία λωρίδα στον περιφερειακό, με χρήση φάρου και σειρήνας, σκίζοντας στη μέση την ατέλειωτη διπλή ουρά ακινητοποιημένων σχεδόν οχημάτων, υπό τις συνθήκες κατασκευής του flyover, στις 7 το πρωί.


    Προσπαθείς κάθε δευτερόλεπτο να κινηθείς με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να δημιουργήσεις ατύχημα! Ο λόγος αυτής της επικίνδυνης αποστολής, είναι ότι ο οδηγός που ακολουθεί με αλάρμ το περιπολικό, έρχεται από την Πέλλα και πρέπει να μεταβεί άμεσα στο Γένεσις, αφού έχουν «σπάσει τα νερά» της εγκύου συζύγου του.

    Δυο φορές χρειάστηκε να τραβήξεις χειρόφρενο και να κατέβεις αστραπιαία από το περιπολικό για να εξηγήσεις βιαστικά με νοήματα ότι συνοδεύεις επείγων περιστατικό, σε οδηγούς που δεν αντιλήφθηκαν το τι συμβαίνει και έκοψαν την πορεία στο αυτοκίνητο με τα αναμμένα αλάρμ πίσω σου. Καταφέρνεις να φτάσεις από τον κόμβο Τιτάν, στην υποδοχή επίτοκων του μαιευτηρίου μέσα σε 15′.

    Ο οδηγός κατεβαίνει από το αυτοκίνητο του για να σε ευχαριστήσει και κατευθύνεται και πάλι βιαστικά προς αυτό, για να φροντίσει με το προσωπικό της κλινικής για τη μεταφορά της συζύγου του προς την αίθουσα τοκετού. Το αίσθημα ικανοποίησης, επικαλύπτει όλη την πίεση που ένιωσες τα προηγούμενα ατελείωτα λεπτά.

    Αυτά είναι τα ευχάριστα του επαγγέλματος… Δοξάζεις το Θεό που όλα πήγαν καλά!

    Μετά από αρκετές κλήσεις στις οποίες έχεις επιληφθεί, μεσημέρι πλέον, λίγο πριν σχολάσεις, βρίσκεσαι στο 424 ΓΝΣ, όπου οι νοσηλευτές σου καθαρίζουν με αντισηπτικά τις πληγές και σου χορηγούν αντιτετανικό όρο.

    Ο λόγος αυτής της κατάληξης είναι ότι γυναίκα με ψυχολογικά, την οποία κλήθηκες να μεταφέρεις για ψυχιατρική εξέταση, βρισκόμενη σε κατάσταση αμόκ, σου επιτέθηκε αιφνιδιαστικά με τα νύχια της στο πρόσωπο. Δεν είχε επίγνωση της πράξης της, μετά από λίγη ώρα συνήλθε.

    Αυτά είναι τα δυσάρεστα του επαγγέλματος…

    Δοξάζεις το Θεό που όλα πήγαν καλά και πάλι, αντέδρασες έγκαιρα και γλύτωσες με γρατσουνιές στη μύτη, αντί να τραυματιστείς στο μάτι!

    Έτσι ξεκίνησε κι έτσι ολοκληρώθηκε η χθεσινή υπηρεσία. Η πρώτη περιγραφή, αρκετά εκτενέστερη από τη δεύτερη. Δεν είναι τυχαίο, αφού οι αστυνομικοί κρατάμε στο τέλος της ημέρας, μόνο ότι ευχάριστο έχουμε αποκομίσει από την περιπολία μας!



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ