17.9 C
Athens
14.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
More

    Αστυνομικοί στρέφονται νομικά εναντίον Γκλέτσου για τη φράση «μπάτσοι που γ@…νε τα παιδιά τους»

    Μήνυση κατά του Απόστολου Γκλέτσου προχωρά να καταθέσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών, μετά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του στην εκπομπή «The Real View» και την ένταση που οδήγησε στην αποχώρησή του ύστερα από καβγά με τη Σοφία Μουτίδου.

    Ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό», «Ο Απόστολος είπε τι να πούμε για τους αστυνομικούς που απαυτώνουν τα παιδιά τους αναφερόμενος προφανώς στην ιστορία των δύο αστυνομικών που όντως έχουν κατηγορηθεί ότι έκαναν σεξουαλικές ενέργειες στα παιδιά τους».

     

    Το διοικητικό συμβούλιο κι η εκτελεστική γραμματεία της πανελλήνιας ομασπονδίας αστυνομικών έκαναν έκτακτη σύσκεψη με πρόταση του Γενικού Γραμματέα για κατεπείγουσες διαδικασίες, όσον αφορά την ποινική δίωξη του κ. Γκλέτσου. Θα ασκηθεί ποινική δίωξη».

    «Το ‘μπάτσοι’ ενόχλησε κατά 80%. Όταν παίρνεις τη λέξη μπάτσος και τη βάζεις σε ένα υποτιμητικό πλαίσιο για τους αστυνομικούς κι υπάρχει ένα υπόβαθρο που θίγει καίρια τους αστυνομικούς, θα σε πάω στα δικαστήρια. Δεν έχει κάνει μια διευκρίνηση να το ανατρέψει» κατέληξε.

     

    Η επιβεβαίωση ήρθε από τον αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Χρήστο Συνδρεβέλη ο οποίος είπε πως ο ηθοποιός τους «τσουβάλιασε».



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ