Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που εντοπίστηκε απανθρακωμένος σε αμάξι στη Βοιωτία – Είχε εξαφανιστεί από τη Χαλκίδα πριν μία εβδομάδα

Ταυτοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (11/11) ο άνδρας που εντοπίστηκε απανθρακωμένος σε αμάξι στη Βοιωτία την Παρασκευή (7/11).

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον 27χρονο Σούλο Χαλίλι, ο οποίος έμενε μόνιμα στη Χαλκίδα.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή (7/11), ένας κυνηγός που κινούνταν σε ερημική περιοχή κοντά στα Σκούρτα, εντόπισε ένα καμένο αυτοκίνητο, αντικρίζοντας το αποτρόπαιο θέαμα.

Φτάνοντας στην περιοχή οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών και ερευνώντας εξονυχιστικά το σημείο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα είχε σημειωθεί ώρες πριν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε η σορός του 27χρονου, είχε κλαπεί από τη Γλυφάδα και έφερε πλαστές πινακίδες από άλλο όχημα στην Κατερίνη.

Ο 27χρονος είχε εξαφανιστεί από τη Χαλκίδα το απόγευμα της 4ης Νοεμβρίου.

Τι εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες σχεδίασαν προσεκτικά το έγκλημα, με στόχο να εξαφανίσουν κάθε ίχνος.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει λοιπόν το ενδεχόμενο η δολοφονία να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ομάδες που δρουν σε Ελλάδα και Αλβανία.

 



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ