Φυλακές Κορυδαλλού: Ο λιμενικός με την «κόκα», ο «βενζινάς» και ο οπαδός – Η έρευνα της ΔΑΟΕ και τα ευρήματα

Ένας οπαδός της ΑΕΚ που εμπλέκεται σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, ένας λιμενικός που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης που έκλεβε από κατασχέσεις και ένα μέλος κυκλώματος με «πειραγμένες» αντλίες καυσίμων, βρίσκονται μεταξύ των ατόμων που εντοπίστηκαν να κατέχουν κινητά τηλέφωνα εντός του ψυχιατρικού νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού.

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών του «ελληνικού FBI», πραγματοποίησε μεγάλης κλίμακας επιχείρηση σε έξι κελιά του ψυχιατρείου που διαβιούν 11 κρατούμενοι.

Στο πλαίσιο της έρευνας των κελιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν συνολικά, 9 κινητά τηλέφωνα, δέκα κάρτες SIM, μια κάρτα SD αλλά και 6 γραμμάρια κάνναβης.

Στο κελί 82 του τρίτου ορόφου, ένας 45χρονος κρατούμενος είχε στην κατοχή του, ένα από τα κινητά τηλέφωνα, τρεις κάρτες SIM και την μίνι κάρτα.

Στο κελί 84 που κρατείται το μέλος του κυκλώματος με τις πειραγμένες αντλίες, εντοπίστηκαν τα έξι γραμμάρια κάνναβης και δυο κινητά.

Στο κελί 88 που κρατείται ο λιμενικός ηλικίας 44 ετών, εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στο κελί 94 που κρατείται ο οπαδός της ΑΕΚ που εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του, πέντε κινητά τηλέφωνα και επτά κάρτες SIM.

fylakes korydalloy kinita 29 4 26

Τα στελέχη του «ελληνικού FBI», πραγματοποιούν σειρά στοχευόμενων επιχειρήσεων στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ενεργό συμμετοχή στις έρευνες, με στόχο την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων που δρουν εντός έχουν φυλακών, έχουν και στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ