Εύβοια: Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας και βρέφους μετά από εκτροπή οχήματος – Η κλήση στο 112 που κινητοποίησε την Πυροσβεστική

Μια γυναίκα και ένα βρέφος απεγκλωβίστηκαν από πυροσβέστες μετά από εκτροπή οχήματος στο 28ο χιλιόμετρο της οδού Νέας Αρτάκης – Λουτρών Αιδηψού, στην Εύβοια, το απόγευμα της Κυριακής (18/10).

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για το περιστατικό περίπου στις 18:30. Η γυναίκα κάλεσε το 112 και ακολούθησε ο άμεσος γεωεντοπισμός της.

Για την επιχείρηση κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας και το Εθελοντικό Κλιμάκιο Ψαχνών.

Οι πυροσβέστες προσέγγισαν το όχημα και απεγκλώβισαν τη γυναίκα και το βρέφος, μεταφέροντάς τους σε ασφαλές σημείο. Στη συνέχεια, παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ