8.7 C
Athens
10.1 C
Thessaloniki
Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2025
More

    Μόλις αποσωληνώθηκε ασθενής με Covid-19, ζήτησε τον δικηγόρο του – Αμφισβητεί την αιτία νοσηλείας του

    Ασθενής που εισήχθη πριν από λίγες μέρες στην κλινική Covid-19 του Πανεπιστημιακoύ Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας, χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Όμως όταν αποσωληνώθηκε και ανέκτησε τις αισθήσεις του, αντί να ευχαριστήσει ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, ζήτησε ένα χαρτί όπου έγραψε το εξής μήνυμα:
    «Προς κάθε ενδιαφερόμενο:
    Ζητάω άμεσα μοριακό τεστ, αλλά από ανεξάρτητο εργαστήριο. Και παρακαλώ στείλτε κατεπείγον sms στη γυναίκα μου, στο 694….., να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου, κ. Αντωνιάδη, για το θέμα».
    O Νίκος Αντωνιάδης είναι ο δικηγόρος των αρνητών του ιού, μαζί με τον γιατρό Φαίδωνα Βόβολη, σύμφωνα με το dailypost.gr.
    Ο ασθενής αμφισβητεί ότι η διασωλήνωσή του έγινε εξ αιτίας νόσησής του από τον ιό.
    Αυτό δεν αποτελεί το μοναδικό περιστατικό. Ιατροί και νοσηλευτές έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με πολλές παρόμοιες περιπτώσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που συγγενείς των ανεμβολίαστων ασθενών τους τηλεφωνούν και τους απειλούν με μηνύσεις, επειδή, όπως ισχυρίζονται, οι άνθρωποί τους δεν έχουν κορονοϊό και διασωληνώθηκαν γι’ άλλο λόγο, τον οποίο τους αποκρύβουν οι ιατροί.



    guest
    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ