Μεσολόγγι: Σε απολογία αύριο οι αγρότες για τις κινητοποιήσεις τους

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μεσολόγγι: Σε απολογία αύριο οι αγρότες για τις κινητοποιήσεις τους

από τον Newsroom - 2 μήνες πριν Last updated -2 μήνες πριν
Μεσολόγγι: Σε απολογία αύριο οι αγρότες για τις κινητοποιήσεις τους

Από την πταισματοδίκη Μεσολογγίου καλούνται για να καταθέσουν ως κατηγορούμενοι αύριο Πέμπτη. Η Ομοσπονδία Αγροτικών Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει την εξέλιξη αυτή με ανακοίνωσή της, όπου κάνει λόγο για «νέο γύρο τρομοκράτησης σε βάρος συνδικαλιστικών στελεχών του οργανωμένου αγροτικού κινήματος κι άλλων αγροτών». Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην καταγγελία: «Για πολλοστή φορά επιδιώκουν να υποτάξουν το αγροτικό […]

Από την πταισματοδίκη Μεσολογγίου καλούνται για να καταθέσουν ως κατηγορούμενοι αύριο Πέμπτη.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει την εξέλιξη αυτή με ανακοίνωσή της, όπου κάνει λόγο για «νέο γύρο τρομοκράτησης σε βάρος συνδικαλιστικών στελεχών του οργανωμένου αγροτικού κινήματος κι άλλων αγροτών».

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην καταγγελία:

«Για πολλοστή φορά επιδιώκουν να υποτάξουν το αγροτικό κίνημα, ώστε να μην αντισταθεί στη λαίλαπα των αντιαγροτικών αποφάσεων της ΕΕ, της ΚΑΠ και των ελληνικών κυβερνήσεων, των παλαιών και καινούριων, που αξιοποίησαν και αξιοποιούν τα αγροτοδικεία ως μέσο τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων μας. Αν νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσουν τους αγώνες μας ή θα αποπροσανατολίσουν την αγροτιά, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μας πεισμώσουν ακόμα περισσότερο».