12.7 C
Athens
9 C
Thessaloniki
Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
More

    Aιματηρό επεισόδιο με 17χρονο τραυματία στην Ηλεία – Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο

    Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/3) στην περιοχή της Βάρδας στην Ηλεία. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από έναν 21χρονο ομοεθνή του.

    Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο 17χρονος μετά την επίθεση διακομίστηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα τα ξημερώματα.

    Η κατάσταση της υγείας του τραυματία μετά το χειρουργείο είναι σταθερή και όπως φαίνεται ο νεαρός δεν διατρέχει πλέον κάποιο κίνδυνο για τη ζωή του.

    Σχετικά με τα αίτια του συμβάντος, το 17χρονο θύμα και ο 21χρονος κατηγορούμενος, συναντήθηκαν προκειμένου να διευθετήσουν ένα προσωπικό τους ζήτημα, το οποίο σχετίζεται με οικονομικές διαφορές.

    Τα αίματα «άναψαν» κατά τη διάρκεια της συνάντησης και ο 21χρονος έβγαλε το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του, πλήττοντας το 17χρονο σε σημεία της κοιλιακής χώρας.

    Ο 21χρονος συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αφορά το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ