28.9 C
Athens
28.5 C
Thessaloniki
Σάββατο 9 Αυγούστου 2025

Σοκ στην Καλαμπάκα: Άνδρας πήδηξε από μπαλκόνι του φλεγόμενου ξενοδοχείου για να σωθεί και σκοτώθηκε (εικόνες & βίντεο)

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο φλεγόμενο ξενοδοχείο της Καλαμπάκας,«Αιολικός Αστήρ».

Προκειμένου να σωθεί, ένας 55χρονος άνδρας πήδηξε από τον μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Η Πυροσβεστική διερευνά τα αίτια εξετάζοντας δύο σενάρια: είτε ο άνδρας να φοβήθηκε, είτε να εγκλωβίστηκε από τη φωτιά και γι΄αυτό να πήδηξε.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και από το ξενοδοχείο απεγκλωβίστηκαν 26 άτομα.

kalabaka fotia 2

Εκτός από τον άτυχο άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο ιδιοκτήτης, άλλα επτά άτομα διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με αναπνευστικά θέματα.


kalampaka1 1

Μεταξύ εκείνων που απεγκλωβίστηκαν από τα δωμάτια τους από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου με σκάλες και ιδιωτικό κλιμακοφόρο όχημα βρίσκονται και αρκετά ανήλικα παιδιά με τους γονείς τους.

fotia kalabaka kentriki

Επί τόπου, επιχείρησαν 26 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκε και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.




0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ