15 C
Athens
12.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Απίστευτο και όμως ελληνικό: Μπουζουκτσίδικο στη Λάρισα έκανε ρεβεγιόν δύο ημέρες νωρίτερα για να προλάβει τα μέτρα! (εικόνα & βίντεο)

    Ο γνωστός τραγουδιστής και επιχειρηματίας στο χώρο της διασκέδασης στη Λάρισα, Θοδωρής Βαρελάς, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων που ουσιαστικά βάζουν λουκέτο στη μεταμεσονύχτια ζωή για τις επόμενες ημέρες, κάλεσε φίλους και θαμώνες χθες Τετάρτη (29/12) το βράδυ να γιορτάσουν την έλευση του 2022… δύο ημέρες νωρίτερα.
    Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης Όμικρον είχε ως αποτέλεσμα ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης να φέρει νωρίτερα τα μέτρα που θα ίσχυαν στις 3 Ιανουαρίου, καταργώντας παράλληλα τη μουσική στην εστίαση και στη διασκέδαση.
    Λίγο μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων, το «Βαρελάδικο» έκανε την παρακάτω ανάρτηση στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.
    «Τετάρτη βράδυ 29 /12 το πάρτι της Πρωτοχρονιάς νωρίτερα δυο μέρες. Ανοίγουμε απόψε σε πείσμα των καιρών. Ελάτε να το ξημερώσουμε». Από τα videos που κυκλοφορούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως αρκετοί κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν να πάνε εκεί για μία τελευταία νύχτα διασκέδασης.
    Πηγή: seleo.gr
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Απαγωγή επιχειρηματία: Μάχη με τον χρόνο δίνει η ΕΛ.ΑΣ. – Στο μικροσκόπιο ο τρόπος δράσης των κακοποιών
    Πλεύρης: «Εξετάζονται νέοι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους» – Τι είπε για πιστοποιητικά εμβολιασμού και σχολεία
    Συνεχίζονται οι σεισμοί στην Κρήτη: Σε διέγερση το ελληνικό τόξο – Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι
    Πάτρα: 15 μάρτυρες θα καταθέσουν για τους 11 θανάτους σε γηροκομείο
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ