13 C
Athens
9.9 C
Thessaloniki
Τρίτη 8 Απριλίου 2025

Αποκλειστικό L&O: On camera σύλληψη διαρρήκτη στην Πλάκα – «Άνοιξε» αμάξι με ψαλίδι (εικόνες & βίντεο)

Να διαρρήξει πόρτα αυτοκινήτου με την χρήση ψαλιδιού και να αφαιρέσει τσάντα με διαβατήρια και προσωπικά έγγραφα τουριστών, κατάφερε ένας Βούλγαρος κακοποιός στην Πλάκα.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ενημερώθηκαν για τις ενέργειες του δράστη, μετέβησαν άμεσα στην οδό Φρυνίχου και του πέρασαν χειροπέδες επ΄ αυτοφώρω.

Ο κακοποιός, σεσημασμένος στις αρχές με περισσότερες από 20 διαρρήξεις στο ενεργητικό του, κατάφερε να παραβιάσει, όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο του L&O, ένα ενοικιασμένο αυτοκίνητο από Ισραηλινούς τουρίστες και να αφαιρέσει το τσαντάκι.

Η διάρρηξη και η άμεση σύλληψη του δράστη έγινε στις 21:00 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, (20/8).


Δείτε φωτογραφίες από την διάρρηξη

psalidi diarrhxh plaka 23 08 2022

aytokinhto diarrhxh plaka 23 08 2022




guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ