back to top
19.7 C
Athens
15.3 C
Thessaloniki
Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
More

    Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 43χρονη ιδιοκτήτρια μάντρας αυτοκινήτων για επικίνδυνα απόβλητα 

    Συνελήφθη η 43χρονη ιδιοκτήτρια επιχείρησης εμπορίου μεταχειρισμένων οχημάτων στην περιοχή του Ασπροπύργου για παράβαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

    Η σύλληψη προέκυψε μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α..

    Ασπρόπυργος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

    Έρευνα πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α., πρωινές ώρες της 11-2-2026, σε επιχείρηση εμπορίου μεταχειρισμένων οχημάτων στην περιοχή του Ασπροπύργου για τη διαπίστωση παραβάσεων περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

    Ειδικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με τον υπαλλήλους του Τμήματος Ελέγχου, Μετρήσεων και Υδροοικονομίας Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής, πραγματοποίησαν έλεγχο εντός της επιχείρησης όπου εντοπίστηκε πλήθος αποβλήτων ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, ενώ διαπιστώθηκε η ύπαρξη λιπαντικών ελαίων, τα οποία κατατάσσονται στην κατηγορία των επικίνδυνων αποβλήτων, στο έδαφος προκαλώντας εκτεταμένη ρύπανση του περιβάλλοντος.

    Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη της 43χρονης ιδιοκτήτριας της επιχείρησης, η οποία οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

     



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ