12 C
Athens
10.6 C
Thessaloniki
Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025
More

    Χαλκίδα: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο 32χρονοι που κατηγορούνταν για τον βιασμό της 22χρονης  

    Ελεύθεροι αφέθηκαν, με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, οι δύο 32χρονοι που κατηγορούνταν για το βιασμό της 22χρονης στη Χαλκίδα, μετά από μαραθώνιο ανακριτικής διαδικασίας. Ο ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

    Ο δικηγόρος του ενός εκ των δύο 32χρονων, ο κ. Δημήτρης Ανδρέου δήλωσε:

    «Μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας ο εντολέας μου κρίθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους όπως απαγόρευση εξόδου από τη Χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα, εγγύηση χρηματικού ποσού των 15.000 ευρώ και απαγόρευση επικοινωνίας με την παθούσα».

    Χαλκίδα: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς του 32χρονου

    Αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς του 32χρονου.

    Ο πατέρας αντιμετώπιζε την κατηγορία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και η μητέρα για υπόθαλψη.

    Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος Δημήτρης Ανδρέου αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, τους επιβλήθηκε το ποσό χρηματικής εγγύησης των 2.500 ευρώ έκαστος, παρουσίαση αυτοπροσώπως δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση επικοινωνίας με την παθούσα.

    Πηγή: evima.gr



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ