15 C
Athens
12.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Χανιά: Τον «τσίμπησαν» για κλοπή και φθορά σε Ιερό Ναό

    Αστυνομικοί του τμήματος Κισσάμου στα Χανιά, μετά από συντονισμένη δράση έβαλαν τέλος σε υπόθεση κλοπής.

    Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση αφορούσε σε κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας από Ιερό Ναό της περιοχής του Δήμου Κισσάμου, η οποία διαπράχθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2024, σύμφωνα με πληροφορίες.

    Μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, η οποία ανέδειξε τον ύποπτο, έναν ημεδαπό κατηγορούμενο, προχώρησαν στη σύλληψη του.

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο κατηγορούμενος διέρρηξε τα παράθυρα του Ιερού Ναού και αφαίρεσε τον εξοπλισμό με τα μεγάφωνα.

    Σήμερα (23-2-24), το πρωί, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του υπόπτου, κατά την οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ανωτέρω εξοπλισμός. Ο εξοπλισμός αυτός αποδόθηκε στον υπεύθυνο του Ιερού Ναού.

    Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ αναμένονται περαιτέρω ανακοινώσεις και εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών.

    Πηγή: cretapost



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ