9.5 C
Athens
7.1 C
Thessaloniki
Τετάρτη 9 Απριλίου 2025

Δαφνί: Συνελήφθη ο τρόφιμος του ψυχιατρικού νοσοκομείου που δολοφόνησε τη 44χρονη με ένα κομμάτι γυαλί

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (19/2) ο δράστης της δολοφονίας στο Δαφνί.

Ο 47χρονος τρόφιμος συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και μεταφέρεται στη Διεύθυνση Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής. Ο δράστης εντοπίστηκε στον δρόμο, στη λεωφόρο Αθηνών.

Ο 47χρονος δράστης του εγκλήματος στο Δαφνί, είχε κομμένο το χέρι του από την αγριότητα που χτυπούσε το θύμα του με το τζάμι.

Τον είδε μια γυναίκα να κινείται στον Σκαραμαγκά, δίπλα στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, με τον Εισαγγελέα να διατάσσει την μεταφορά του και πάλι στο Δαφνί.


Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 47χρονου είχε σημάνει συναγερμός με αστυνομικούς να τον αναζητούν τόσο εντός του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου όσο και στη γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ξεκόλλησε από το μπάνιο γυαλί από καθρέφτη και χτύπησε μια 44χρονη.

Στη συνέχεια, αφού κατάφερε να δολοφονήσει τη γυναίκα, απείλησε έναν νοσηλευτή και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, με την αστυνομία να αναζητά τον δράστη, τόσο εντός όσο και εκτός του κτιρίου.


Δαφνί: Είχε δολοφονήσει ξανά ο τρόφιμος

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος είχε διαπράξει κάτι τέτοιο, καθώς όπως αποδείχθηκε είχε δολοφονήσει ξανά στην Κέρκυρα.

Η άγρια δολοφονία είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία, αλλά μετά από τις απαραίτητες ψυχιατρικές εξετάσεις, κρίθηκε πως ο άνδρας είχε το ακαταλόγιστο των πράξεών του, αφού δεν είχε συνειδητοποιήσει πως διέπραξε φόνο.

Η υπόθεση της δολοφονίας είχε εκδικαστεί το Νοέμβριο στο Μικτό Ορκωτό Ηγουμενίτσας, με την απαλλαγή του κατηγορούμενου, ενώ του επιβλήθηκε θεραπευτικό μέτρο με βάση το άρθρο 69 του Ποινικού Κώδικα, που προέβλεπε την εισαγωγή του σε δημόσιο ψυχιατρικό νοσοκομείο για πέντε χρόνια.

 



guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ