14.6 C
Athens
12.5 C
Thessaloniki
Σάββατο 12 Απριλίου 2025

Χάος στη Βουλή: Διεγράφη ο Κυριαζίδης από τη ΝΔ για το απρεπές σχόλιο στην Κωνσταντοπούλου – Της είπε «κάνε κανένα παιδί»

Διεγράφη ο Δημήτρης Κυριαζίδης από τη Νέα Δημοκρατία, με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη, για το επεισόδιο στη Βουλή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Παρασκευής (7/3) προκλήθηκε ένταση στη Βουλή καθώς ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης έκανε ένα απρεπές σχόλιο προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στο τέλος της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης της είπε: «κάνε κανένα παιδί».

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Βουλής. Του ζήτησε να μεταφέρει στον Κυριαζίδη πως ή «ζητάει αμέσως συγγνώμη» ή διαγράφεται.

Την τοποθέτηση αυτή αποδοκίμασε και ο κ. Πλεύρης.


Έπειτα έλαβε θέση η Σοφία Ζαχαράκη, η οποία τόνισε «Δεν κρινόμαστε από τα παιδιά μας οι γυναίκες».

Ακολούθως, πήραν τον λόγο όλοι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων οι οποίοι εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους.




guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ