back to top
15.1 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2026
More

    Τραυματίστηκε 49χρονος σε εργατικό ατύχημα στη δυτική Θεσσαλονίκη

    Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (11/2) σε εργοστάσιο στη δυτική Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 49χρονου εργαζομένου.

    Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, με ασθενοφόρο, ιατρό και διασώστες, προκειμένου να του παράσχουν εξειδικευμένη προνοσοκομειακή φροντίδα.

    Εργατικό ατύχημα στη δυτική Θεσσαλονίκη: Δείτε την σχετική ανακοίνωση του ΕΚΑΒ

    «Σήμερα 11/02/2026, κατά τις πρωινές ώρες, Διασώστες και Ιατρός του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν σε περιστατικό σοβαρού εργατικού ατυχήματος, που αφορούσε άνδρα 49 ετών, σε εργοστάσιο στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

    Στο σημείο εφαρμόστηκε άμεσα εξειδικευμένη υποστήριξη, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρωτόκολλα διαχείρισης τραύματος. Ακολούθως, διακομίστηκε σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο εφημερεύον Νοσοκομείο, ΓΝΘ «Παπανικολάου», για περαιτέρω αντιμετώπιση.

    Στο συμβάν επιχείρησαν μία (1) Κινητή Ιατρική Μονάδα (Μ2) με ιατρό και ένα (1) συμβατικό ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης. Ευχόμαστε ταχεία και πλήρη ανάρρωση».



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ