13.9 C
Athens
13.7 C
Thessaloniki
Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025
More

    Εξάρχεια: 82χρονη πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και τη μαχαίρωσε 45χρονος γείτονας – Συνελήφθη ο δράστης

    Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε μία 82χρονη γυναίκα από τον γείτονά της σε πολυκατοικία, επί της οδού Διγενή Ακρίτα, στα Εξάρχεια.

    Η ηλικιωμένη κατέβηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης (23/7) από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια και επιστρέφοντας, εντός της πολυκατοικίας, της επιτέθηκε ο 45χρονος γείτονάς της, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τη μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματός της, φωνάζοντας πως «του έχει κάνει μάγια», όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

    Ευτυχώς όλα τα τραύματα που είχε η ηλικιωμένη σε κεφάλι, αυχένα και άκρα χαρακτηρίζονται ελαφρά και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό για τις πρώτες βοήθειες.

    Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν και προσέτρεξαν στο σημείο και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ