16.3 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Φοινικούντα: Ο ανιψιός του θύματος αναγνώρισε τον δολοφόνο – Αρνείται τις κατηγορίες ο 22χρονος και τα «ρίχνει» στον συνεργό του

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του διπλού φονικού σε κάμπινγκ στη Φοινικούντα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», οι κατηγορούμενοι θα φύγουν απόψε το βράδυ για Καλαμάτα, μόλις τελειώσει και ο φερόμενος δολοφόνος την απολογία του.

    Υπενθυμίζεται ότι ο φερόμενος δράστης συνελήφθη σήμερα (14/10) έξω από το σπίτι όπου διέμενε στην Καλλιθέα.

    Ο ανιψιός του θύματος αναγνώρισε τον φερόμενο δολοφόνο, όχι όμως και τον συνεργό του, παρότι τον γνώριζε και του είχε παράσχει δωρεάν διαμονή στο κάμπινγκ το καλοκαίρι του 2022.

    Ο δράστης αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι «εγώ δεν έκανα τίποτα» και τα «ρίχνει» στον 22χρονο συνεργό του. Μέχρι στιγμή ο ένας κατηγορεί τον άλλον.

    Τον ανιψιό του 68χρονου θύματος θα τον επιστρέψουν οι αστυνομικοί στη Μεσσηνία, αν δεν προκύψει κάποια εξέλιξη από την απολογία του φερόμενου δολοφόνου.

    Όταν βγουν τα αποτελέσματα από όλες τις άρσεις επικοινωνιών, ο ανιψιός του ιδιοκτήτη κάμπινγκ ενδέχεται να ξαναδώσει κατάθεση, για να εξηγήσει ενδεχόμενη επικοινωνία με τον 22χρονο που παραδόθηκε.

    Φοινικούντα: Ποιος είναι ο 22χρονος συνεργός που παραδόθηκε

    Θυμίζουμε ότι το πρωί της Τρίτης (14/10) παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. ο 22χρονος συνεργός του φυσικού αυτουργού, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθη και ο συνομήλικός του φυσικός αυτουργός του εγκλήματος.

    Ο 22χρονος συνεργός που παραδόθηκε ονομάζεται Χ.Τ., μένει στην Καλλιθέα και υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πέταξε σε έναν υπόνομο το κινητό του.

    Στην κατ’ οίκον έρευνα που έγινε βρέθηκε το επίμαχο κράνος που φορούσε την ημέρα της δολοφονίας.

    Η μητέρα του είναι από την Αγγλία, ενώ ο ίδιος δεν φαίνεται να εργάζεται.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ