Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν το πρωί της Τρίτης (11/11) οι συλληφθέντες της σπείρας των ιερέων που πωλούσε ναρκωτικά, μεταξύ άλλων σοβαρών αδικημάτων.
Ο 46χρονος Youtuber ιερέας, μαζί με τους άλλους επτά συλληφθέντες, οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στην Ευελπίδων για να απολογηθούν για την συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση.
O 46χρονος ιερέας Παλαιοημερολογιτών, όπως φαίνεται και στο αποκαλυπτικό καρέ, μόλις έχει μπει μέσα στο όχημα της Αστυνομίας και οδηγείται στην Ασφάλεια, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του.
Οι συλληφθέντες μετήχθησαν λίγο μετά τις 9 το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου θα απολογηθούν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά και μετανάστες.