7.4 C
Athens
5.9 C
Thessaloniki
Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2025
More

    Γαλλία: 11χρονη βρέθηκε νεκρή σε δάσος έξω από το Παρίσι – Έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (εικόνες)

    Νεκρό σε δασώδη περιοχή κοντά στο σχολείο του στη βόρεια Γαλλία, βρέθηκε ένα 11χρονο κορίτσι, λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές το Σάββατο.

    Η Λουίζ, όπως ονομαζόταν, εξαφανίστηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από το γυμνάσιο «André Maurois» στη βόρεια Γαλλία, δήλωσαν οι αξιωματούχοι της κοινότητας Épinay-sur-Orge, λίγα χιλιόμετρα νότια του Παρισίου.

    Οι ερευνητές της Αστυνομίας έψαξαν στο δάσος χρησιμοποιώντας εκπαιδευμένους σκύλους, ελικόπτερα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη πριν τελικά βρουν τη σορό του κοριτσιού, ανέφερε η Le Parisien.

    «Με μεγάλη συγκίνηση μάθαμε ότι το σώμα της Λουίζ βρέθηκε άψυχο στο Bois des Templiers», έγραψε η αστυνομία σε σχετικό δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στο Facebook. «Μόλις αναφέρθηκε η εξαφάνισή της, αναπτύχθηκαν όλα τα μέσα για να προσπαθήσουμε να την βρούμε».

    Η αυτοψία διαπίστωσε ότι έφερε «πολυάριθμα τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο», δήλωσε ο εισαγγελέας του Evry, σύμφωνα με τη Le Parisien. Το όπλο της δολοφονίας της μικρής δεν εντοπίστηκε.


    Στις έρευνες που ακολούθησαν, η αστυνομία συνέλαβε έναν 23χρονο άνδρα, ο οποίος εθεάθη σε βίντεο ασφαλείας να περπατά πίσω από τη Λουίζ, και την 20χρονη φίλη του, σύμφωνα με τα γαλλικά ειδησεογραφικά πρακτορεία. Η αστυνομία άφησε το ζευγάρι ελεύθερο αργότερα το Σάββατο.

    Τη Δευτέρα, η αστυνομία προχώρησε σε δύο νέες συλλήψεις: ενός 23χρονου άνδρα και της 55χρονης μητέρας του, ανέφερε το FranceInfo. Ο 23χρονος είναι ύποπτος για τη δολοφονία της Λουίζ, ενώ η μητέρα του κατηγορείται για παράλειψη αναφοράς εγκλήματος.



    guest
    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ