19.4 C
Athens
19.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη 14 Μαΐου 2025

Γέρακας: Συμβόλαιο θανάτου «βλέπουν» οι Αρχές – Έτσι έγινε η εκτέλεση του ιδιοκτήτη βενζινάδικου (εικόνες & βίντεο)

Άγνωστοι εκτέλεσαν το πρωί 38χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, στην περιοχή του Γέρακα.

Οι δράστες τον εκτέλεσαν με δύο Καλασνικοφ.

Σημειώνεται πως το θύμα κυκλοφορούσε με θωρακισμένο πολυτελές αυτοκίνητο και είχε επαφές, σύμφωνα με την Ασφάλεια, με άτομα της νύχτας.


gerakas ektelesi 1 gerakas ektelesi 2 venzinadiko gerakas ektelesi

Για αυτό ο θάνατός του είναι αποτέλεσμα ενός ακόμη συμβολαίου θανάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, στο σημείο της εκτέλεσης του 38χρονου έχουν βρεθεί έως τώρα πάνω από 20 κάλυκες.


gerakas ektelesi gerakas ektelesi gerakas ektelesi venzinadiko

Πώς έγινε η εκτέλεση στον Γέρακα

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δράστες, που ήταν τρεις ή τέσσερις, περίμεναν τον άνδρα να φτάσει στο πρατήριο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Μαραθώνος.

Μόλις τον είδαν να φτάνει, λίγο πριν από τις 08:00, με το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα, ενώ αμέσως μετά έφυγαν από το σημείο με ένα όχημα.

Αφού επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν από το σημείο, το πυρπόλησαν στην περιοχή της Παλλήνης και από εκεί εξαφανίστηκαν με μοτοσυκλέτες προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.



guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ