back to top
17 C
Athens
15.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2026
More

    Η γκάφα της χρονιάς στο «Ναυάγιο» του Mega – Δείτε πώς έντυσαν τον «υψηλόβαθμο αξιωματικό του Λιμενικού», Γιάννη Στάνκογλου

    Tο βράδυ της Τρίτης, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο MEGA από τη σειρά Το Ναυάγιο, πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Ιπποκράτη με την Ειρήνη. Και μπορεί στο Twitter να υπήρξαν αντιδράσεις για τη συγκεκριμένη εξέλιξη στην ιστορία της σειράς, εκείνο που πραγματικά… ξεχώρισε, ήταν η γκάφα της παραγωγής με τη στολή που φορούσε ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης σκηνής.

    Σύμφωνα με το σενάριο ο Ιπποκράτης Πανόπουλος, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου, είναι «υψηλόβαθμος αξιωματικός του Λιμενικού». Έτσι λοιπόν στον γάμο του φόρεσε την «οχτάρα», την επίσημη στολή των αξιωματικών με όλα τα γαλόνια. Εκεί όμως αρχίζει το μεγάλο πρόβλημα.

    Στη στολή έχει πάνω της διακριτικά από τρεις διαφορετικούς βαθμούς, όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία! Στη στολή, λοιπόν, υπάρχουν επιχειρίδια αντιναυάρχου του Πολεμικού Ναυτικού! Ανώτατου αξιωματικού δηλαδή, αλλά όχι του λιμενικού.

    Στο μπράτσο έχει διακριτικό του Λιμενικού Σώματος, αλλά με τον βαθμό του Αρχικελευστή, που είναι υπαξιωματικός. Το «γλυκό δένει» με τις επωμίδες, που είναι ανθυποπλοιάρχου του Λιμενικού!

    Πηγή: Reader.gr



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ