16.8 C
Athens
17.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 25 Απριλίου 2025

Ιταλία: 32χρονος από τη Νιγηρία επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς στην Πάντοβα

Ένας άνδρας 32 ετών, με καταγωγή από τη Νιγηρία, επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς το πρωί της Δευτέρας (16/12) σε κεντρική περιοχή της Πάντοβα.

Ο άνδρας επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό και όταν, έπειτα από λίγο, προσπάθησε να επιτεθεί στον συνάδελφό του, ο δεύτερος αστυνομικός τον πυροβόλησε στα πόδια.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν υπάρχουν τρομοκρατικά κίνητρα και ο δράστης φέρεται να πάσχει από σοβαρό ψυχικό νόσημα.

Οι αστυνομικοί, πριν πυροβολήσουν, προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν σπρέι πιπεριού, όπως και «τέιζερ», χωρίς να καταφέρουν να σταματήσουν τον 32χρονο.

Η κατάσταση της υγείας του δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Εκτός από το τσεκούρι, ο άνδρας έφερε στην τσέπη του και δύο μαχαίρια.




ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ