9.7 C
Athens
5.6 C
Thessaloniki
Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025
More

    Καματερό: Ληστής απείλησε με σφυρί υπάλληλο βενζινάδικου και εκείνος τον κυνήγησε με σκουπόξυλο! (βίντεο)

    Ένας ληστής μπήκε σε βενζινάδικο στο Καματερό και κατάφερε να αποσπάσει κάποιο χρηματικό ποσό.

    Συγκεκριμένα, ο ληστής μπήκε στο βενζινάδικο με ένα σφυρί, απειλώντας τον υπάλληλο, ο οποίος εκείνη την στιγμή σκούπιζε.

    Σε βίντεο που προβλήθηκε στο Mega, έχει καταγραφεί ο θρασύτατος ληστής να απειλεί με σφυρί τον υπάλληλο βενζινάδικου, ο οποίος προσπάθησε να αμυνθεί με το σκουπόξυλο.

    Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ληστής κρατώντας στο χέρι ένα σφυρί μπαίνει γρήγορα στο βενζινάδικο. Εκεί, βλέπει τον υπάλληλο του πρατηρίου καυσίμων να σκουπίζει.

    Ο ληστής τον απειλεί με το σφυρί και του ζητά επίμονα τα λεφτά που έχει πάνω του. Όταν ο υπάλληλος του δίνει τα χαρτονομίσματά που έχει στην τσέπη του, εκείνος τρέπεται σε φυγή.

    Τότε, ο υπάλληλος ξεκινά να τον κυνηγά με την σκούπα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον πιάσει καθώς έξω τον περίμενε ένας συνεργάτης του.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ